A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Five Harmony: Worth It

2017. október 17. - MédiaVadász

worthit.jpg

Egy 2015-ös videoklip hátterében a szublimináris üzenetek remek példájával találkozhatunk. A klip történetéből és szövegéből már eleve egyértelmű, hogy a feminizmus terjesztése a cél, ezt még megtámogatják a háttérüzenetek, amik a tőzsde adatai közt bújnak meg. (A kivágott képeken nem látszanak egyértelműen a feliratok, de a klipben már igen.) A feminizmus a női és férfiúi minőséget egyaránt degradálni igyekszik, ily módon azoknak sem használ, akik látszólag valamiféle előnyre tesznek szert ennek az elvnek a helyeslésével.

worthit-1-41.jpg

Better than man (Jobbak, mint a férfiak) - 1:41

worthit-2-43.jpg

Feminism is sexy (A feminizmus szexi) - 2:43

worthit-3-40.jpg

Women in power (Nők hatalmon) - 3:40

Valójában nem a nők groteszk és gusztustalan hatalomra töréséről beszélhetünk. Szigorúan véve az ilyen pimaszul önző és lenéző lények már nem nők. Női ruhába bújt démonok, akik egy létezőt leszámítva senkinek az érdekeit nem szolgálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5813004958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása