A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

A víz érintése nyerte a legjobb film díját az Oscaron

2018. március 05. - MédiaVadász

guillermo-del-toro.jpg

Nem volt könnyű dolga a legjobb film kiválasztásakor az akadémikusoknak. Hiszen a néma nő és a mocsári kreatúra szerelmi története mellett - szokásukhoz híven - más deviáns alkotást is jelöltek a 90. Oscar-gálára. Ott van például A legsötétebb óra, ami Winston Churchillt, a második világháború egyik legaljasabb figuráját élteti. De nem maradhatott el a kötelező homoszexuális és transzgender propaganda sem a Szólíts a neveden! vagy a - horribile dictu - A Fantastic Women című manipulatív filmeknek köszönhetően. Végül az ellenkultúra egyik legnagyobb élharcosa A víz érintését hozta ki győztesnek, ezzel is jelezve a rendező, Guillermo del Toro felé, hogy megütötte az Oscar groteszk ideológiájának mércéjét.

Nézd meg a kritikánkat a filmről, és győződj meg róla te is, hogy az Oscar-díjátadó nem arról szól, hogy ki készítette a legjobb filmet, hanem arról, hogy ki tudja minél színvonalasabban ledugni a pozitívnak nem éppen nevezhető legújabb trendeket az emberek torkán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8313716538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wise Lady · http://www.wiselady.hu/ 2018.03.21. 10:39:21

Nem szerencsés, hogy vloggá változtatok. Nagyon jók a témák, szerettem olvasni, vissza-visszatérni egy-egy bekezdésre. Ezt a videókkal nem teszem, nehezebb a visszakeresés. Nem lehet átfutni, ha kevés az időm. Nem lehet a saját tempómmal haladni. Stb.
A videok felvezetője rendkívül kellemetlen csörömpölés, irritáló és disszonáns frekvencián, hosszú is.
Vagy ez már nem is a régi blog?

MédiaVadász 2018.03.21. 10:45:03

@Wise Lady: Köszönjük a visszajelzést! Ez még a régi blog, és nem kizárt, hogy a jövőben is fogunk külön írásokat megjelentetni. Ugyanakkor szerettük volna kipróbálni ezt az új műfajt, mert sok dolog van, amit ezen keresztül jobban el lehet mondani, mint egy írás révén. Ez sok időnket elveszi, ezért kevésbé tudunk a cikkekre koncentrálni. De észben tartjuk a meglátásaidat, mert van bennük igazság.
süti beállítások módosítása