A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Technokrácia – A valódi vírus

2020. augusztus 03. - MédiaVadász

technokracia.png

Ez az írás azonos című videónk szövegének lejegyzett és minimálisan módosított változata.

Hölgyeim és uraim! Egy vallomással kell kezdenem. Van vírus. Töredelmesen be kell ismerem, hogy mégiscsak van vírus. Sőt, ez a vírus százszorta veszélyesebb, mint gondoltuk. Ez a vírus nem csak az időseket fertőzi, nem csak a buszokon és a boltokban gyűjti a maszknak álcázott szájkosarat megtagadó áldozatait, nem csak az egymást 1 méter 49 centire megközelítőkre csap le. Nem bizony. Hanem minden egyes emberre ezen a földön. Hogy mi ez a vírus? Talán a koronavírus egy új mutációja? Esetleg valamiféle ebolajárványra utalhatok, amit biztos, ami biztos, megtámogattak még egy csipetnyi pestissel is? Hm. Rossz irányba tapogatózol, barátom. Ez nem egy biológiai fenyegetés. Ez a vírus ugyanis nemcsak a testet támadja, hanem az elmét is. Ez a vírus nemcsak az egészségünket veszélyezteti, hanem természetes és hagyományos életmódunk eddigi rendjében is mérhetetlen káoszt okoz.

Ez a technokrácia vírusa.

A világ nagy vezetői nap nap után egy vírus jelenlétéről beszélnek, és valahol nagyon is igazuk van. Vírusról beszélnek, ami megállíthatatlan, járványról, ami újra és újra felbukkan. És valóban erről van szó, csakhogy teljesen más értelemben, mint ahogy általánosságban utalnak rá. Tényleg van valami a mai világban, ami az emberi hülyeség mellett fékezhetetlen módon terjed. De ez nem annyira biológiai vírus, sokkal inkább egyfajta technológiai vírus. Ez terjed cáfolhatatlan egyértelműséggel világunkban, ez zúzza tönkre ténylegesen és kimutathatóan az embert és közösségét, erre kell úgy tekintenünk, mint ami rendkívül komoly, körültekintő és azonnali védekezést követel.

A vírus miatt óbégatók azonban emiatt valahogy nem óbégatnak. Az egymást ezentúl csak képernyőn keresztül megismerő, arcátlanul arctalanságba kényszerített emberek új korának hitbuzgó üdvöskéit valamiért ez nem zavarja. A magukat más kérdésekben konzervatívnak, hagyományigenlőnek és a legújabb liberális trendekkel szembeni szabadságharcosnak beállítók

most úgy hajoltak meg az egész földet behálózó technokrata akarat előtt, hogy azt tanítani se lehetne jobban.

A Magyar Nemzet hasábjain ezekben a percekben is a szabadkőművesség ármánykodásairól, hagyományromboló céljairól, a történelmi eseményeket okkult módon befolyásoló üzelmeiről zajlik érdekes vita, de valahogy eddig senkinek jutott eszébe, hogy ezt az egészet a jelenlegi helyzetre vonatkoztassa. Nem lehet, hogy azok, akik száz évvel ezelőtt világháborút robbantottak ki, tradicionális birodalmakat töröltek el és példátlan módon megcsonkították országunkat, ma is képesek hasonló cselvetésekre, mondjuk egy vírus történetét megkreálva? Mint például a Rockefellerek, akik már 10 évvel ezelőtt is tudták, hogy fog lezajlani az egész? A nagyvilági létrontáshoz szolgai módon alkalmazkodó baloldaliaktól nem is vár mást az ember, mint dicshimnuszok zengését a vírusellenes intézkedésekről, az a tény viszont, hogy mások sem képesek meglátni a látszólagos veszély mögötti valódi veszélyt, és főleg az törekvés, hogy el is hallgattassák az ellentétes meglátásokat, ha nem is meglepő, némileg elkeserítő.

De hogyan is láthatnák, hiszen szemüket túl sok megalkuvás és világi törtetés, túl sok pártpolitikai szempont és érdek, túl sok szentimentalizmus és szellemi téveszme fedi. Elvesztvén minden kapcsolatukat lényük centrumával, nem veszik észre, hogy

a koronavírus mesteri cselvetésének hátterében egy olyan soha nem látott technokrata birodalom építkezik, melynek kiemelt célja az emberi faj megrontása és igába hajtása.

Megijedtek a feléjük futó gazellától, nem látván, hogy azokat oroszlánok kergetik. És most a háttérerők jó- vagy rosszhiszemű csatlósai a felelősségteljesség álruhájában sütkérezve arról tartanak erkölcsi kiselőadásokat, miért vagy rossz állampolgár, ha például nem viselsz maszkot. És van képük úgy tenni, mintha ezzel a nyamvadt maszkkal a 21. század legégetőbb veszélyeitől meg is óvtak volna bennünket.

Azt mondják, felelőtlenek vagyunk, de mi erre azt feleljük: ordító szűklátókörűségetek vagy az éppen fennálló hatalom szemellenzős kiszolgálása folytán fogalmatok sincs arról a veszélyről, amitől valóban óvva kellene inteni az emberiséget. Azt mondják, álhíreket terjesztünk és összeesküvésekről fantáziálunk, amivel rengeteget ártunk a vírus elleni harcnak. Nekünk erre az a válaszunk:

fogalmatok sincs, ti mennyit ártotok a világnak azzal, hogy nem az ellen a vírus ellen harcoltok, amelyikkel valóban kellene.

Ti a tényleges vírus ellen nem hogy semmit nem tesztek: még csak észre sem veszitek az igazi fenyegetés ordító jelenlétét. Ha van valaki, aki felelőtlen, ha van valaki, aki igazán nem látja, mennyit árt tudatlanságával a világnak: az épp ti vagytok. És még mi kérjünk bocsánatot. És még mi szabadkozzunk, ha csak készpénzzel tudunk fizetni vagy túl közel mentünk egy másik emberhez.

Ez a vírus mindent el akar érni és be akar kebelezni. Ott akar lenni, amikor a szerelmed fülébe súgsz egy titkot. Látni akarja legbensőbb vágyaidat. Tudni akarja, mit veszel, látni akarja a levelezéseidet, szeretné hallani a szívritmusodat és ismerni a személyiséged összes jellegzetességét. Mindenhol ott akar lenni, rád akar telepedni, ki akarja szippantani önállóságod utolsó életcseppjeit is. Önmagadnál is jobban akar ismerni, s hogy mi a jó neked, azt is jobban akarja majd tudni. Közvetítő lenne minden emberi kapcsolatban, el akarja érni, hogy semmi ne történhessen az ő figyelme, jelenléte és hozzájárulása nélkül.

Ez a vírus sokféle formát tud ölteni. Ott rezeg a zsebedben, ha értesítést kapsz. Ott villog az égen, ha a csillagokra tekintesz. Ő szól hozzád az autóban, ha bekapcsolod a GPS-t. Ő bújik meg a fenyőfának álcázott 5G oszlopok belsejében vagy a személyre szabott hirdetésekben. Őt látod a személytelen online oktatáson és a virtuális valóság soha nem látott méreteket öltő illúzióbirodalmaiban. Ő mérgezi a nem létező mesefigurákat kergető fiatalok elméjét. Minden bajnokot legyőző sakkprogramjaival ő kelti azt az illúziót, hogy az ember önmagában már semmit nem ér. Ő tolja előtérbe az Elon Muskokat és a Bill Gates-eket, hogy hangzatos prófétai szónoklatokkal hülyítsék a gondolkozásból felmentett birkanépet.

És ti mégsem féltek. És ti mégsem aggodalmaskodtok. Mert a tévé sem emiatt fél és nem emiatt aggodalmaskodik. A csordaszellemnek hódolva titeket csak az rettent meg, amit a szüntelen agymosást adagoló tévécsatornák és híroldalak felsőbb utasításokat kiszolgáló, a napokban kiherélt Indexhez hasonlóan „független” bemondóit és újságíróit is. Pedig mostanra már egyértelmű, amit néhány hónappal ezelőtti videónkban még csak sejtésként fogalmaztunk meg:

a koronavírust ennek a másik igazibb és sokkal fenyegetőbb vírusnak az elterjesztése miatt találták ki.

Most már látszik: csak ürügy az egész. Ürügy, valami sokkal nagyobb rossz bevezetésére. Virtuális kalitkák várnak ránk, ahol látszólag mindenünk meglesz. Minden, leszámítva a legfontosabb dolgokat. Leszámítva egy valódi ember valódi érintését, leszámítva egy kameráktól független, élő beszélgetés lehetőségét, leszámítva a természettel való közvetlen kapcsolat örömeit és az elnyomó technológiától független, eredeti formájához hű szabad emberi élet szépségeit.

A nagy véleményvezérek nem tévedtek. Valóban járvány bukkant fel a világban. Van valami, ami tényleg terjed, mint a pestis.

A technokrácia pestise.

Ez az emberiség igazi betegsége. Ha nincs vele bajod, te magad vagy a kórság.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5416102068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuicideCandy 2021.03.03. 12:34:33

Sziasztok!
A videóitokat csak az agyoncenzúrázott youtubera töltitek fel? Fellelhető máshol is? Érdekelne, hogy léteznek-e még a videoklipp elemzős videóitok pl Katy Perry-é régen eltűnt.. kár érte pedig ma is épp ugyanúgy aktuális.
Ez a cikk éppúgy vonatkozik a youtubera is:
qua.name/1te/a-bortonon-belul-akarsz-lazadni-vagy-inkabb-elhagyod-amig-lehet
süti beállítások módosítása