A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

A dilettantizmus Szele

AKASZTJÁK A HÓHÉRT ROVAT

2015. április 19. - MédiaVadász

Van valami furcsa visszhangja manapság annak, ha valakit hivatalosan elismernek. Elvégre mégis csak egy velejéig modern világ részesei vagyunk, a maga durva kettős mércéivel és álértékeivel. Ám az ember azt gondolná, hogy díjat vagy jól fizető főállást olyanoknak adnak, akik alattomosságuk ellenére az értelem és a józanság valamilyen fokát megütik. Azt kell látnunk, hogy ez koránt sincs így. Egyre több jelét tapasztalhatjuk annak, hogy a múlt kőliberális „kultúrharcosainak” néminemű emberszerűségét felváltja a fél agyukat elszívó, gyökértelen hülyegyerekek, vagy a születésüktől fogva szó szerint debilként ténykedő alakok emberalattisága. Nem is gondolnánk, hogy az interneten terjengő, tucatszámra megosztott vélemények, „tudósítások” és „kritikák” milyen véglények agyából pattannak ki. Így jutunk el oda, hogy a világról és országunkról alkotott képünket pár felsztárolt kretén alakítja, akiknek sokszor úgy vesszük át a gondolatait, hogy meg se nézzük, ki az, aki kiokádta magából a hazugságoktól hemzsegő színvonaltalan firkálmányt.

A gépnarancsos Szele Tamás állatorvosi lova ennek a folyamatnak. A nemzeti elkötelezettségből gúnyt űző hivatásos szóhányó valószínűleg a cipőjét nem tudja bekötni egyedül, ám valamilyen csoda folytán írni megtanult, és azóta ontja magából beteges agymenéseit. A szélütött autista minden kétséget kizáróan klinikai eset, ami cseppet sem akadályozza meg abban, hogy direktívákat osztogasson, és „ejnye-bejnye” stílusban demokráciára oktasson. A figura különben egy senki, aki, mivel jól letapogatta, hogy miről polkorrekt a mai világban beszélni, néha buksi simogatást és finom kekszet kap országunkban garázdálkodó gazdáitól.

A zavarodott bértollnokot legutóbb kamudíjjal is kitüntették, amit kényszeres grimaszokkal fogadott. A lemaradott óvodás esetlenségével előadó gyogyós beszédéért nem vállalunk felelősséget!

Szele hevenyészett soraiban a nemzeti pártként aposztrofált Jobbik és annak szellemi hátterét illetve szövetségeseinek befolyását, irányultságát firtatja, és vél felfedezni ellentmondásokat. Szerintünk inkább az az ellentmondás, amikor állítólagos „jótevők” és az ország ügyeiért „harcolók” hibbantak homokozójává alakítják az internetes felületeket, hogy azok monomán őrületükben visszaböfögjék a kötelező lejárató sorokat.

Szélütött Tamás, a demokrácia eme ékes példánya hűen leképezi a magyarországi újságírás színvonalát. Nem kell bántani a fogyatékosokat, no de azért mégiscsak szegénységi bizonyítványt állít ki magáról az, aki egy szót is elhisz egy ilyen sült bolondnak. Jelezzük, százával vannak ilyenek, akik írásait rengetegen készpénznek veszik, és hivatalos információnak tartanak. Őket használja fel a háttérhatalom saját ügyei érdekében. Ezek a figurák ugyanis nem képesek olyan színvonalú gondolkozásra, amivel rálátásuk nyílna a mélyebb összefüggésekre. Ott van mindjárt Szőllősi Gábor, az Érpatakra kirendelt szerződéses rágalomgyáros. Ő, mivel „valakik” érdeke így kívánta, anyuci szoknyája alatt bujkáló tökkelütött fiúból hirtelen „hiteles” médiaszereplővé vált, hogy országos szinten hazudhasson egy kiváló polgármesterről. Ezért szintén „kitüntették”.

Jobban tenné Szele, ha gyorsan elszelelne a többi kártevővel együtt, ugyanis kezd terhessé válni a tény, hogy méregnyelvű hitvány csatlósok, akik saját szétdúlt, démonok cincálta lelki világukat sem képesek rendbe tenni, akarják megmondani, hogy mi helyes és mi nem.

maxresdefault_1.jpg

Az újságírói alattomosság és az emberi gyarlóság illetve elborultság közötti összefüggések vizsgálatát a továbbiakban is folytatni kívánjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr507377998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Augustus1 2020.05.07. 11:51:47

Közvetlenül Szele Tamásnak szerettem volna írni, de nem sikerült (nem vagyok fészbúkos). Hálámat akarnám neki kifejezni az indexen Stefka István "hordós" megemlékezése kapcsán írtak miatt. Ugyanis újabb bizonyítékot szolgáltatott nekem arra, hogyan is működnek "ezek". Az ominózus ügyben, miszerint mi hangzott el: zsidó(k)nak, vagy szónoknak, az az igen ritka eset áll fönn, hogy van egy, az igazságot teljesen egyértelműen ismerő tanú - jómagam. A következő történt akkor: munkából hazaérve, semmiről semmit nem tudva bekapcsoltam a Tv-t, éppen a híradó ment, és éppen azt hallottam: hallgassuk meg... Következett a bejátszás, én teljesen tisztán hallottam - ismételten hagsúlyozom, az ügy előzményeit nem ismerve, minden előítélettől mentesen, csak a fülemre hagyatkozva-:"Hordót a SZÓNOKNAK!" Nem értettem, mi itt a gond? Aztán megtudtam, ma ismét...
süti beállítások módosítása