A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

A Covid-járvány valódi története – Premier előtti vetítés

2023. június 22. - MédiaVadász

npr_brightspotcdn.jpg

Többhónapos munkát követően végre elkészült a járványhelyzet elmúlt három évét feldolgozó dokumentumfilm, amely átfogó összegzését és kritikáját adja ennek a módfelett zavaros időszaknak. Olyan ismert szereplők szólalnak meg benne, akik a járványhelyzet időszaka alatt is következetes bírálói voltak az ellentmondó, logikátlan intézkedéseknek és az ezzel összefüggő manipulációknak és diszkriminációnak. A film azon túlmenően, hogy mérföldkőnek számít a Médiavadász eddigi munkásságában, olyan témát dolgoz fel, aminek az őszinte, elfogulatlan összegzésére mindezidáig hiába vártunk akár a baloldal, akár a jobboldal, akár az orvostársadalom részéről.

Az internetes megjelenés előtt június 24-én, szombaton 17 órától premier előtti vetítést tartunk Budapesten, a Magyarok Házában. Gyere el Te is, és nézd meg velünk közösen a legelső alkalommal! Regisztráció és belépőjegy nincs, de a terembérlésre adományokat elfogadunk.

plakat-04.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr3218151684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása