A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Ez nem a világvége, ez csak a kezdet! – Katy Perry klipelemzés

2021. szeptember 20. - MédiaVadász

katy-perry-22.png

A Médiavadász követői számára nem újdonság, hogy a populáris alkotásokba (videóklipekbe, filmekbe, zenékbe) sokszor a jövőnkkel kapcsolatos rejtett üzeneteket szőnek bele, annak érdekében, hogy tudat alatt ezek révén készítsék fel az embereket egy disztópikus valóság eljövetelére. Idesorolható Katy Perry 2020 decemberében megjelent klipje is, ami felett annak idején sokan átsiklottak, köztük mi is. Pedig a videó megjelenése és üzenete roppant szimbolikus a coviddiktatúra és tágabb értelemben az úgynevezett új világrend kibontakozásának szempontjából.

katy-perry-08.png

Katy Perry Not the End of the World (Ez nem a világvége) című klipje arról szól, hogy az űrlények meglátogatják a Földet. Kiszemelik maguknak az énekesnőt, és felszippantják az űrhajójukba, hogy megmentsék őt a Föld pusztulásától. Véletlenül azonban nem őt menekítik ki, hanem egy rá nagyon hasonlító színésznőt Zooey Deschanelt. A színésznő kezdeti megilletődöttségét követően nagy nehezen ráveszi az űrlényeket, hogy próbálják meg megmenteni a Földet, ami végül sikerül is. Végül boldogan táncolnak és énekelnek közösen egy bárban.

katy-perry-001.png

Bal felül van az ufós hír, bal alul a világvége hír, jobboldalt pedig a repülő csészealjat láthatjuk

A klip azzal kezdődik, hogy Zooey Deschanel újságot olvas. Az újságon egy Földhöz közeledő ufót látunk, és ezeket a szövegeket olvashatjuk: „Ez nem a világvége”, „A Föld nagy veszélyben van”, „Jönnek az idegenek”. Mint nem régiben beszámoltunk róla, ebben az évben a kíméletlenül agresszív oltási propaganda mellett az ufópropagandára is egyre nagyobb hangsúlyt helyeztek, és úgy tűnik, a klímaválság, a migráció, a covid és a terrorizmus mellett ez nemsokára egy újabb elem lesz az életünkben, amitől kötelező lesz rettegnünk. A jelek szerint 2020 végén is már erre próbálták hangolni a fiatalságot ezzel a klippel.

katy-perry-07.png

A cím (Ez nem a világvége) a már jól megszokott világvége hangulatra utal, amit az időben előrehaladva egyre kiélezettebben próbálnak felkelteni az egész világon. A cím azonban sokatmondóan arra utal, hogy nem kell félnünk, nincs vége mindennek, épp ellenkezőleg, ahogy maga Katy Perry is megénekli, „actually, just the beginning” („ez csak a kezdet”). De minek a kezdete? Csak nem annak az új világrendnek, aminek eljövetelét a covidhisztinek köszönhetően minden eddiginél gyorsabban készítik elő?

katy-perry-20.png

Talán nem idegen az olvasók előtt az az elmélet, miszerint ezeket a világhírű sztárokat durva pszichés manipulációnak vetik alá, méghozzá gyerekkoruk óta. Ezt MK-Ultra- vagy Monarch-programozásnak nevezik, és az a lényege, hogy a személyiséget kétfelé osztják. Létrehoznak az emberen belül egy alternatív személyiséget, akit parancsszóra irányítani lehet. Egy figyelemreméltó leleplező oldal, a Vigilant Citizen szerint elég sok videóklipben jelenik meg a megosztott személyiség szimbolikája, ami arra utal, hogy ezek készítői nem is nagyok akarják titkolni az MK-Ultra-programozás tényét, sőt, mintha hencegnének vele. Mivel itt is azt láthatjuk, hogy az énekesnőt egy hozzá nagyon hasonló színésznő helyettesíti, jogos lenne arra következtetni, hogy ez is hasonló üzenetet hordoz: Katy Perry egy MK-Ultra rabszolga, akit a sötét elit irányít, és éppen bekapcsolták az alternatív személyiségét, hogy egy bizonyos feladatot elvégeztessenek vele. (Megemlítendő, hogy mindemellett ezek a klipek egyszersmind a nézők programozásáról is szólnak.)

katy-perry-19.jpg

Zooey Deschanel (balra) és Katy Perry (jobbra)

Három további érdekes szempont van még a klipben. Az egyik a megjelenés dátuma, a második az a mód, ahogyan a színésznő megmenti a Földet, a harmadik pedig a szaturnuszi szimbolika megjelenése.

katy-perry-05.png

A piramis rendre visszatérő szimbólum Katy Perry klipjeiben

A megjelenés dátuma rendkívül érdekes, ugyanis

a klipet pontosan a 2020-as téli napfordulókor, december 21-én tették közzé.

Ami ráadásul ebben az évben egybeesett a Jupiter és a Szaturnusz pontos együttállásával is. Ezt a dátumot sokan az úgynevezett Vízöntő korszak kezdetének tekintik, ami többek közt a feloldódást, a világ korábbi rendjének megszűnését és egy új világrend megalapulását jelenti.

katy-perry-21.png

Ha az olvasó nem is feltétlenül ad hitelt az asztrológiának, ebből kiderül, hogy a klip készítői annál inkább jelentőséget tulajdonítanak neki. Sőt, ez eléggé bevett szokás a sátáni üzeneteket népszerűsítő alkotások megjelenítése esetén (gondoljunk csak arra, hogy Taylor Swift egyik lemezének megjelenését is szándékosan az egyik napfogyatkozásra időzítették, de Marina Abramovic sátánista klipje sem véletlenül jelent meg Nagypénteken). Mindez azt is megerősíti, hogy a klip készítői nem csupán egy új világrendet várnak és harangoznak be, hanem egyszersmind okkult módszereket is felhasználnak arra, hogy mindezt előidézzék. A szóban forgó együttállás ugyanis nagyon ritka, emiatt aligha mondható véletlennek az egybeesés.

katy-perry-18.png

Az elmaradhatatlan kacsintás a félszemű uralkodó beharangozására szolgál

A szaturnuszi szimbolika mindezzel szorosan összefügg. Egyrészt azért, mert a Vízöntő uralkodó bolygója a Szaturnusz. Másodrészt azért, mert a Jupiter és a Szaturnusz együttállásának napján jelent meg a klip. Harmadrészt pedig azért, mert az okkult elit számára kiemelt szimbólumnak számít a Szaturnusz, aki világfelfogásukban egyfajta istennek tekinthető, aki az ő céljaiknak megfelelően tevékenykedik. Szaturnusz uralmának eljövetele felfogásukban egyet jelent az okkult elit végérvényes hatalomra jutásával.

katy-perry-17.png

A szaturnuszi gyűrű nemcsak a vállán lévő bolygón, hanem az énekesnő derekán is megjelenik, ezeket ötágú csillagok díszítik, ami ugyancsak egy gyakori okkult szimbólum

Végül említsük meg, hogyan menti meg a világot Zooey Deschanel. Ezt úgy teszi meg, hogy a Földön lévő internetnek kihúzza a dugóját. De miért pont az internetét? Ez a mozzanat eléggé hasonlít arra, amit az okkult elit egyik ügyvivője, Klaus Schwab mondott nem olyan rég, aki szerint a következő nagy katasztrófa, ami fenyegetni fogja az emberiséget, egy világméretű kibertámadás lesz. Elképzelhető, hogy a klip egy a covidhoz hasonlóan megrendezett katasztrófát harangoz be, ezúttal a kibertámadások formájában? Elnézve, hogy mennyire függ már a mai világ az internettől, annak azonnali megszüntetése aligha mentené meg az emberiséget, éppen az ellenkezője történne meg.

katy-perry-13.png

A Föld internete, felette pedig a világ lakosságának száma

Akármi is valósuljon meg abból, amire a klip utal, egy biztos: az okkult elit további hajmeresztő terveket akar kivitelezni az emberiségen, hogy a világ megmentésére hivatkozva végérvényesen megvalósíthassa sátáni birodalmát itt a Földön. Ezeket a terveket és a velük kapcsolatos elfogadó hozzáállást pedig az ilyesfajta alkotásokon keresztül verik bele az embereknek a fejébe, akiken többnyire mint öntudatlan zombikon futnak át ezek az üzenetek.

Nézd meg legújabb videónkat:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6916694534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása