A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Kedves habzó szájú liberálisok!

2014. december 14. - MédiaVadász

Mint abban mindannyian egyetértünk, a jelenlegi kormány működése igen erősen kifogásolható. Már-már olyannyira, hogy egyesekben még az a gondolat is felvetődött, hogy itt nemcsak a hozzá nem értés jelenségével állunk szemben, hanem mintha a kormány szándékosan rosszul és rossz időben tenné meg lépéseit. Balul elsült nyilatkozataiktól és a problémák gyökeréig soha nem hatoló látszatintézkedéseiktől visszhangzik a sajtó. Ebben, de csakis ebben, hasonlóan látjuk a dolgokat, jóllehet, ahhoz nagyon bambának kellene lenni, hogy ne vegyük észre, micsoda felháborító szerencsétlenség folyik itt.

De ti, kedves utálkozó és a cinizmus bödönéből az utolsó méregcseppet is kiborító liberálisok, mit tudnátok adni ennek az államnak a vérben forgó elégedetlen tekinteteteken és a mindent megrontó erkölcstelenség soha nem látott istenítésén túl? Mire fel ez a gyűlölettől fortyogó magabiztosságotok? A kezdetektől fogva képmutató Amerikába vetett gyermekded hitetek adja ezt a kénköves hevet cikkeitekhez és szégyenteljes tüntetéseitekhez? Vagy talán a modern Európa definiálatlan jelszavai korbácsolták fel elégedetlen lelketek tengerét? Mindegy is, kedves mindenkinél mindent jobban tudó liberálisok, egy biztos: ha magam döntenék róla, egy fűszál odébb tételével sem bíználak meg benneteket, mivel annyit értetek a valódi államvezetéshez, mint Orbán Viktor az „okos”telefonokhoz.

Ja, vagy azt hittétek, hogy a gyűlölet elég? Meg egy-két „hátrányos helyzetűzés” és „mélyszegényesezés” majd megold mindent? Meg a „párbeszéd”, meg a „buzitolerancia” meg a „mindenki csinálja azt, amit szeret”-szerű hozzáállás? Ti tényleg azt hiszitek, hogy itt egyből kánaán lesz tejjel-mézzel folyóval, rózsaszín palotával és aranyhintóval, ha a Fidesz is megy a levesbe hasonlóan az „arab tavasz” kormányaihoz? Talán nem tudjátok, amit mi már régóta, hogy csak tudatlan eszköz vagytok a külföldi titkosszolgálatok kezében, és úgy táncoltok, ahogy ők fütyülnek, igaz, azt is botladozva és esetlenül?

Kedves, a tévéhíradó előtt nagyokat csapkodó-káromkodó, magas vérnyomástól szenvedő, vagy csak egyszerűen divatból-vagányságból lázadozó liberálisok. Had tegyek egy javaslatot, és fordítsátok zsigerből támadó, és az aljas média által pofonegyszerűen irányított dühötök energiáját országépítő tevékenységekre és gondolatokra. Na de nem úgy, ahogy azt általában szoktátok, külföldi módszereket ellesve, konfliktusokat nagy ívben kerülve, férfiatlanul. Hanem önállóan, az emberi jogok helyett az emberi kötelességekre koncentráltan. A hitványság és a gyávaság helyett az erényekre és a bátorságra építetten.

Mi jól tudjuk, hogy ti liberálisok, utáljátok Magyarországot és a magyarokat, hiszen manapság ez jelenti a „haladó szelleműséget” a világban: utáld sajátjaidat és azokat, akik saját, önálló útjukat képviselik. Miért teszitek, elmondjam ezt is? Vagy talán már sejtitek? Azért utálkoztok és majmoljátok a brüsszeli nagyokosokat vagy a fehérházi cirkuszi mutatványosokat, mert ez még mindig könnyebb, mint felelősséget vállalva tenni az országért. Ti erre alkalmatlanok vagytok: megijeszt benneteket a felelősség terhe, amit magyarként a magyarokért vállalnotok kellene. Ezért ugattok és ezért lihegtek, ha ide esz a fene egy „nagymenőt”, mert a bátorsággal és a férfias kiállással köszönő viszonyban sem vagytok, és a jelek arra mutatnak, hogy ezt a szánalmas viszonyt nem is kívánjátok megváltoztatni.

Drágalátos liberálisaim, tegyétek meg a szívességet, és amíg a gyűlölködésen túl nem tudtok igazi megoldásokkal szolgálni, hallgassatok. Tegyetek le fülsértő, képmutató és naivitástól bűzlő beszédeitekről. Üljetek le egy rövid időre és tegyétek fel a kérdést: kik terjesztik az ellenségességet az országban? És ha majd hosszabb-rövidebb idő után rájöttök, hogy tőletek ered az a sok mocsok, amivel mindenkit vádoltok, szánjatok rá még pár napot és vegyétek sorra, mit tehetnétek szívből és előrevivő módon magyarként a magyarokért!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr806981601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre K 2014.12.15. 16:50:45

Csak hallgatni kell a Klubrádió "drágabolgárurát" mily ártatlansággal csöpögteti a gyülölet mérgét a gyanutlan goj hallgatóságba. Sajnos sokan felülnek nekik. Ugyanaz a helyzet az ATV esetében is. A félig szenilis Henrik meghivta müsorában az egyébként szimpatikus cigány Polgármestert és próbálták elhitetni vele ( a többi meghivottal) , hogy a cigány és a nemcigány mélyszegénység csak Orbán óta ( 4 év óta ) létezik.
Volt pofájuk szörnyülködni annak hallatán amit a Polgármester mondott a mérhetetlen nyomorról amiben a falu cigány és nem-cigány lakói vannak.
Mintha nem tudnák, hogy ez nem mai keletü és mindez köszönhetö föleg az SZDSZ-MSZP kormánynak akik nagy igyekezettel tettek mindenkit akit lehetett földönfutóvá,munkanélküklivé, nyomorulttá.
Micsoda aljas dolog ez azoktól a tanult emberektól akik tudva tudják az igazságot és mégis elferditve, gyülölettöl csöpögve probálják szitani az ellenségeskedést magyar - cigány és magyar-magyar között. Polgárháborúra játszanak. Bitang gazemberek A-Z ig.
süti beállítások módosítása