A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

A sátánnal közösül új klipjében a buzi néger, Lil Nas X

2021. március 29. - MédiaVadász

montero-17.png

A popipar új üdvöskéje, a 22 éves Lil Nas X március 26-án jelentette meg Montero (Call Me By Your Name) című klipjét, amit három nap alatt több mint 30 millióan tekintettek meg. Azon túl, hogy a tőle megszokott módon nyíltan propagálja benne a homoszexualitást, ezúttal már a sátánista utalásokkal sem fukarkodott.

il Nas X egy nyíltan homoszexuális énekes, aki az utóbbi néhány évben – értelemszerűen csakis utánozhatatlan tehetsége miatt – világsztárra nőtte ki magát. Az énekes videóiban és internetes megnyilvánulásaiban már eddig is előszeretettel buzdította buzulásra követőit, új klipjében azonban még ezt is sikerült felülmúlnia: mostantól a sátánizmus, vagy pontosabban szólva, a sátánizmus és a homoszexualitás ütős kombinációja a nyerő.

A videót csak saját felelősségre tekintse meg az érdeklődő

Nincs az a YouTube cenzor, aki megakadályozná Lil Nas X szabad önkifejezésének e magasztos megnyilvánulását, annál nagyobb tiltásban részesülne ezen a felületen az, aki szóvá tenné, hogy nincs minden rendben a videóklip üzenetével, főleg, hogy kiskorúak számára is megtekinthető. Ezért most nem videóban, hanem írásban reagálok a Call Me By Your Name gusztustalanságaira, aminek egyébként már az egyik ismert homoszexuális regényre/filmre utaló címe is azt sejteti, hogy aberrált mondanivaló vár a megtekintőre.

lilnasx.png

Lil Nas X új albumának borítóján az Ádám teremtése című Michelangelo festmény homoszexualizált, mondhatnánk úgy is, „haladó szellemű” változata található

Lil Nas X klipje egy édenszerű környezetben kezdődik. Azért írom, hogy „szerű”, mert inkább hasonlít a pokolra. A vadember kinézetű énekest egy kígyó kísérti meg, bűvöli el és kényszeríti közösülésre.

montero-02.png

A lénynek van egy harmadik szeme, és a feje olyan, mintha a karaktert a Csillagkapu egyik alternatív univerzumából szedték volna elő. Ajka fordított pentagramot formáz. Láthatóan elvarázsolja a klip főszereplőjét.

montero-25.png

A dal szövege arról szól, hogy Lil Nas X el szeretne csábítani más férfiakat. Olyanokat is, sőt, főként olyanokat, akik heteroszexuálisok. Azt üzeni nekik, szóljanak nyugodtan, mikor „Évájuk” (barátnőjük, feleségük) épp nincs otthon, ő azonnal ott terem egy kis fajtalankodásra.

montero-07.png

Új számában Lil Nas X kokainról, drogokról énekel, és egész részletesen beszámol róla, hogy mit csinálna partnerével. Egyik sora például így hangzik: Shoot a child in your mouth while I'm ridin”, azaz „Miközben rajtad lovagolok, a szádba lövök egy gyereket” (azaz: a szádba lövöm a spermám). Fiatalok számára is könnyen emészthető, kedves kis sorok ezek, amin csak a sötét bunkók háborodnak fel.

montero-13.png

Így néznek ki azok a klip szerint, akik elítélik a homoszexualitás nyílt és agresszív propagálását

A klip ezután azzal folytatódik, hogy Lil Nas X-et egy nagy stadionban láncra verik. A közönség fújol, megdobálják, aminek következtében meghal, és a mennybe repül.

montero-12.png

Seggdugóval dobják fejbe, ez okozza a halálát – újabb, kimondottan fiataloknak szóló tartalom

Lil Nas X azonban az utolsó pillanatban meggondolja magát, és inkább rúdtáncolva leereszkedik a pokolba. Megfelelő ízléssel megáldott, jóérzésű ember számára ismét csak próbára tevő képsorok következnek.

montero-15.png

Most jön azonban csak a java. Az eddig látható tömény buzulást, biztos, ami biztos, még egy kis sátánizmussal is megspékelik. Lil Nas X-et a pokolban trónon ülve várja a sátán, akinek az énekes az ölébe ül, majd különféle pózokban elkezd vele közösülni.

montero-18.png

A sátánizmus és a homoszexualitás valójában kéz a kézben járnak, nem véletlen, hogy ebben a klipben egymásra is talált a két téma. Mind a kettő deviáció, azaz úttévesztés. A homoszexualitás a nemek szintjén, a sátánizmus pedig a vallás szintjén minősül eltévelyedésnek.

montero-21.png

A klip azzal zárul, hogy Lil Nas X végül kitöri a sátán nyakát, és a helyébe lép. Csábítását arra használta fel, hogy úrrá váljon a pokolban. „Inkább leszek úr a pokolban, mint szolga a mennyben” – jellemző hozzáállása ez a normalitásból kifordult, hagyományellenes köröknek, és ebben a klipben is pontosan ez az üzenet.

montero-24.png

És itt a dolog még nem ér véget, ugyanis a napokban Lil Nas X új Nike cipőt is piacra dobott, amiből, mily meglepő, összesen 666 darab készült. Neve: Satan Shoes. A cipő légpárnájába a 66 milliliter vörös tinta mellé egy csepp emberi vér is került. Elején pedig még egy pentagram is díszeleg. Bizonyára csak vicc az egész, esetleg ártatlan fricska a konzervatív (értsd: maradi) gondolkozásúaknak, semmi esetre sem egy beteges sátánista rituálé része. Az kizárt!

lin_nas_x.png

Lil Nas X előszeretettel hivatkozik arra, hogy ő klipjeiben, dalaiban csak szabadon felvállalja önmagát. Ez süket duma. Feladata valójában az, hogy a homoszexualitást propagálja a fiataloknak, akiket ma minden téren igyekeznek eltéríteni a normalitástól. A sátánizmus a történetben egy újabb fokozat. Már egyre kevésbé kényszerülnek a Lil Nas X-et bábként mozgató körök arra, hogy elkendőzzék, mi a forrása valójában az általuk kiváltott, emberi normalitást teljes egészében lerombolni kívánó legújabb globális folyamatoknak. A szóban forgó sátánista klip is ékes bizonyítéka ennek.

NÉZD MEG LEGÚJABB VIDEÓNKAT ELON MUSKRÓL:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr3516484070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2021.03.30. 22:47:24

Nem bírnám megnézni, borzasztó.
süti beállítások módosítása