A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Hírszemle

2015. 29–30. hét

2015. július 25. - MédiaVadász

Az utóbbi napok néhány kiemelt hírének kommentárja:

MEGVERTEK EGY SZEGEDI LÁNYT, MERT „BEVÁNDORLÓNAK HITTÉK” A BARÁTJÁT

Többszörös félretájékoztatás. A liberális híresztelések soha sem veszik figyelembe, hogy még ma is (és remélhetőleg minél tovább) nyílt provokációnak számít egy fehér európai lány és egy színesbőrű párkapcsolata, keveredése. Mindegy, hogy jogilag bevándorlónak számít-e vagy sem. Az, aki a kultúra megalapozott elvárásaira és a biológia törvényeire fittyet hány, ne csodálkozzon, hogy baja származhat belőle. Az állítólagos verekedéssel azt igyekeztek igazolni, hogy a Fidesz bevándorlással kapcsolatos állásfoglalása milyen indulatokat szül az országban, mert szerintük táptalajt ad az addig csöndben megbújó „rasszista” és „kirekesztő” gyűlölködők túlkapásaihoz. A dolog már csak azért is nevetséges, mert a belviszályok, a kaotizálás és az indulatok keltéséhez mindig a baloldal értett a legjobban (lásd például az 1789-es francia forradalmat), és eme hírnél sem hazudtolja meg magát. (A verésről készült videón egyébként semmi nem látszik, csak annyi, hogy néhány részeg dülöngél, a tudatos hisztériakeltés érdekében mégis közzé tették. Mi hírnek inkább azt tennénk meg, hogy ha valóban olyan fene nagy veszély volt, miért volt olyan gyáva és hitvány a kamerás, hogy egy távoli bokor mögül vette az eseményt?)

MEGTALÁLTÁK A „MÁSODIK FÖLDET”

Ez az úgynevezett „második” vagy „új” Föld 1400 fényévnyire van innen. Ez azt jelenti, hogy a fénynek is 1400 évre van szüksége ahhoz, hogy elérjen arra a helyre, vagyis teljesen esélytelen eljutni oda (egy űrhajó vagy műhold számára ez az idő hatványozottan nagyobb). Ezen felül semmilyen pontos adat nem áll a rendelkezésre a bolygó állagával kapcsolatban, vagyis könnyen lehet, hogy néhány megközelítő hasonlóságot leszámítva semmi köze egymáshoz a két bolygónak. Ez azt jelenti, hogy felesleges hírveréssel van dolgunk, amivel, azon túl, hogy beleivódott emlékezetünkbe, semmit nem tudunk kezdeni. Mindenesetre nem ártana, ha mindazok, akik lelkesednek az ilyen hírekért (élükön a liberális firkászokkal), egyszerre csak ott teremnének, több és tisztább levegőt hagyva maguk után szeretett, egyetlen és utánozhatatlan Földönkön.

ŰRSZONDA HALADT EL A PLÚTÓ MELLETT

Szintén kezelhetetlen hír. A Plútóról készült legújabb képek mutogatása nem egyéb, mint a modern tudósok és progresszionisták farokméregetése. Lám, haladunk, rendületlenül és megállíthatatlanul. Napról-napra közelítünk a tökélyhez. Tessék csak elhinni, itt vannak a soha nem látott képek! Persze az csak egy műhold, mi emberek ettől nem kerülünk közelebb önmagunk kiteljesítéséhez. Az igazság az, hogy az űrből érkező hírek többnyire ellenőrizhetetlenek, így minél távolabbról érkezik egy információ, annál kevésbé hihető. De ha igaz is, mindennapi életünkbe nem tudjuk beépíteni.

TRÁGYASZAG A BUZIFELVONULÁSON

Ami belül, az kívül.

PÉNZES BEVÁNDORLÓK

Jó öltözék, I-phone, napszemüveg, jófajta szendvics, üdítő. Így látni a bevándorlókat Magyarországon. Több jel is arra utal, hogy a bevándorlás szervezett keretek között zajlik: pénzt adnak az úgynevezett menekülteknek, hogy hogyják el országukat, és hogy felénk vegyék az irányt, aminek célja többek közt egy közel-keleti tisztogatás, illetve Európa kaotizálása. Mindennek köze lehet ahhoz, amit a Nagy Izraellel és az ISIS-el kapcsolatban mondtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr337653612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása