A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Támogasd a Médiavadászt!

2016. november 20. - MédiaVadász

Tisztelt Olvasóink!

Az utóbbi időkben oldalunk nem mindig működött megfelelően, emiatt a segítségüket szeretnénk kérni. A hibák kijavításához, továbbá az oldal teljes értékű, folyamatos és színvonalas működtetéséhez anyagi támogatásra van szükségünk.

Kérjük, hogy aki hajlandó hozzájárulni munkánkhoz, nemes áldozatot vállalva ezzel a normalitás helyreállításáért folytatott harcban, írjon nekünk a facebookon vagy emailben (mediavadasz01[kukac]freemail[pont]hu) a részletekért.

„Mert mindenki, aki gonoszat tesz, gyűlöli a világosságot, s nem megy a világosságra, nehogy kiderüljenek a tettei. Aki ellenben az igazsághoz szabja tetteit, a világosságra megy, hadd derüljön fény a tetteire, amelyeket az Istenben vitt végbe.” (Jn 3,20-21.)

tamogasd_a_mediavadaszt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr1311975994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása