A madár az ász

Médiavadász

Médiavadász

Végre megszűnt a Morning Show

2016. november 16. - MédiaVadász

Hosszú várakozás után végre valahára megszűnik a Morning Show, a reggeli órákat töménytelen semmit mondással beszennyező, országosan hallgatható, lényegileg viszont hallgathatatlan rádióműsor. A parttalan szófosásért felelős Sebestyén Balázzsal és bandájával nem hosszabbítja meg a szerződést a Class Fm. Jóllehet valószínűleg nem örömködhetünk sokáig: ilyesfajta társadalomaltató műsorokra mindig is szüksége volt azoknak a háttérerőknek, akik egy ideje kezükben tartják a világ irányítását.

Mert mi más lenne ezeknek a délelőtti beszélgetéseknek a célja, mint a figyelem elterelése azokról a kérdésekről, amik valóban foglalkoztatnák a hallgatókat? A saját maguk hangjától elaléló dumagépek, akik szemmel láthatóan tényleg elhiszik magukról, hogy gyenge-közepes poénjaikkal, közhelyes gondolataikkal, infantilis ötleteikkel és szerencsétlen vihogásukkal az emberiség pótolhatatlan jótevői, minden nap elővettek egy huszadrangú kérdést, hogy azt „filozofikus” komolysággal megvitassák egymással és a betelefonálókkal. Volt itt szó mindenről, az autópályán való előzés helyes kivitelezésétől kezdve a szexuális aberrációk közti csemegézésig. Olyan dolgokról és olyan színvonalon okoskodtak, amit bármelyik átlagos társaság ki tud hozni magából ingyen és bérmentve egy szolidan átitalozott éjszakán. A páratlanul alacsonyrendű témák hihetetlenül gyenge megközelítéseivel elérték, hogy az ezt hallgató ember ezekkel az alapvetően jelentéktelen, ám fontosnak és nélkülözhetetlennek beállított véleményekkel indítsa a napját. Ezzel pedig, felelősségükkel visszaélve, nagymértékben hozzájárultak a társadalmi színvonal alacsony nívón tartásához.

morning_show002.jpg

Mivel érdemi mondanivalójuk nem volt, kreténségekkel múlatták az időt. Nem is olyan régen például egy nagyméretű akváriumban tartották meg az egyik műsorukat búvárfelszerelésben. Milyen eredeti! Persze lehetne erre azt mondani, hogy a népnek cirkusz kell, csak ha tényleg ez a helyzet, akkor közben nem kellene játszaniuk a mindenre tuti válasszal szolgáló, a nép egyszerű gyermekeit atyáskodóan terelgető, és azok hajnali idegességét gondűző viccelődéssel gondoskodóan csitító szentet.

Bár nagy most a siránkozás, és az önmagukat gyászoló műsorvezetők már hetek óta könnyes szemekkel és meg-megcsukló hanggal búcsúztatják retardált kis formációjukat, lenne bőven olyan rádióműsor (és rádiócsatorna), amiknek meg kellene még szűnnie ahhoz, hogy érezhető legyen a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trió suttyóskodásától mentes reggelek jótékony hatása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

A rádiózás álságosságáról

A Viva Tv-ről, avagy honnan pottyant közénk Sebestyén Balázs?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2411965369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása